METEORISK functioneaza pe baza unui parteneriat cu Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) din Romania, care presupune desfasurarea tuturor activitatilor companiei pe baza legislatiei nationale si internationale in vigoare si in conformitate cu reglementarile, practicile, procedurile, tehnicile si recomandarile Organizatiei Meteorologice Mondiale (World Meteorological Organization - WMO) si ale Organizatiei Internationale a Aviatiei Civile (International Civil Aviation Organization - ICAO) in domeniul prognozei vremii.

STATUL MAJOR AL FORTELOR NAVALE este structura militară din subordinea Statului Major General destinată conducerii administrative şi operaţionale, în timp de pace a structurilor din subordine, iar în situaţii de criză şi război coordonează activităţile planificate pentru structurile de generare/regenerare, operaţionalizarea lor precum şi coordonarea suportului logistic al forţelor în teatrele de operaţii.


SKYCLEAR a fost creat ca sursă meteorologică de informare, complementară celor naţionale, comportându-se ca un hub de link-uri,  în vederea suplimentării pachetelor şi produselor meteorologice cu surse suplimentare. Website-ul este structurat într-o formă operaţională, folosindu-se ca meniu, limba engleză într-o formă contrasă, cu acronime recunoscute la nivel operaţional, putând fi accesat liber de toţi utilizatorii pe competenţe şi pe ariile de interes conexe meteorologiei.


 REGIONAL AIR SERVICES a fost printre primii operatori privati in aviatia din Romania, devenind astfel, in anul 1999, primul aeroport privat. Printre numeroasele autorizari, amintim cateva, cum ar fi: transportul aerian de pasageri si marfuri, operatiuni de ambulanta aeriana,  scoala de pilotaj,  instruire/antrenament pentru salvarea vietii pe mare, scoala de parasutism (scoala, salturi de antrenament si agrement cu parasuta tip tandem),  lansare parasutisti si material, reclama aeriana (tractare de banner / steag),  operatiuni offshore,  operatiuni de cautare si salvare,  aerofotogrametrie,  operatiuni geodezie,  operatiuni in folosul agriculturii si silviculturii,  operatiuni de supraveghere aeriana,  operatiuni pentru protectia mediului si alte activitati de filmari si fotografieri aeriene.


Scoala de Supravietuire pe Mare este singurul furnizor din Europa Centrala si de Est de traininguri specializate, dedicate in principal celor care activeaza in industriile offshore.
Structura Scolii raspunde nevoii de pregatire a intregului personal care lucreaza in bazinul Marii Negre, dar si companiilor de crewing romanesti si straine.
Scoala de Supravietuire pe Mare a fost infiintata in anul 2010 si este o parte a REGIONAL AIR SERVICES – Aeroport Tuzla.